i apprEciatE u!!! ;)

Friday, July 20, 2012

jumaat oh sumaat

Reactions: 
eh..korang penah baca tak lawak pasal sumaat tu?
lawak giler kot..tapi 18sx la sket..
yang mana baru spm pun xlepas lagi tu tak payah nak google cari plak k..hiks!

semalam saya dan mr suami bawak Qisya pergi klinik.
dah seminggu lebih dah budak tu flu..asek tersumbat je hidung..nak bernafas pun bunyik kasar..kesian sgt!
last week dah bawak gi gomen..tapi tak lega gak.
pastu kakak opis ni sajes suh gi private..gi pakar..
so kami pun membawanya..
memula macam taknak bawak lagi..yela,memang risau kesihatan anak..tapi at the same time takmohla terlampau biasakan..i mean, i want to let her develop a strong antibody.
tapi sebab macam kasihan to the max sangat..so bawakkan juga.
mujur la dia di tahap selsema biasa..it's normal doc cakap..lega haih!!
tapi masa nak cari klinik tu boleh plak kitorang salah masuk klinik.
kelakar hokeh!
patut nak pi klinik pakar kanak-kanak singapore. tapi pi klinik singapore!
manala tau ada dua jenis singapore plak..hiks!
mujur mr suamiku sembang-sembang dengan one of patient kat situ..sempat gakla cancel register then pergi cari klinik sepatutnya..haha.

okla..bukan itu yang nak dicerita..that one later-later k.

nak share..tadi saya on fb jap..then nampak nuffnang ada post satu gambo.."spot the 8 differences"
so saya pun copy paste gambar tu..sebab nak try main..suka game macam tu..then takmohla nak belek gambo tu sambil online dan cari perbezaan tu kan..kita cari sambil2 jela kan..heheh
pastu saya pun "open with-paint" gambo tu sebab senang nak mark mana yang dah jumpa.

pastu dapat satu ni jek (tengok gambo bawah..yang dalam bulatan tu)

nampak tak?



pastu terus terkonpius..mana 7 yang lain?
baru satu je jumpa.
eh, selalu saya terer je k main game ni..

then baru saya perasan..

memang itu jela differences nyerr punn..
kan ke lapan kaki spider tu..

ceit!!

hahaha..it inject me FUN in this gloomy morning!
*senyum sorang-sorang*

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...