i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, July 19, 2012

kejadian sebenar

Reactions: 

walaupun takde orang kesah pun post-post saya sebelum ni yang kononnye timbul persoalan mengenai kejadian sebenarnya (eh, terbelit-belit plak)..namun, saya sudi meleraikan kekusutan anda (walopun korang buat TDDMKA ke hape ke kan..fedulikk)


baiklah..sebenarnya pada hari berkenaan (2weeks ago) kami sekeluarga telah mengunjungi sebuah pasaraya..dengan satu tujuan..tujuan apa?baca-baca la dulu..kang i story keh..hiks!


outfit kami di hari tersebut ibarat penduduk dari tanah seberang..pfftt!!
budak kecik ni kami pakaikan topi mama beli..siap pos lagi hokey!!my cardigan also from her..thanks mama!


then kami pun bergerak menuju ke mall berkenaan.
cari parking, survey barang dan kemudiannya terjumpa REST & GO Station tu..singgah massage jap..




beli barang..solat..makan-makan pastu kasi budak ni minum



em..nangis plak..kena buat sesuatu ni..
nak ikut tengok apa kami buat ke??



dalam perjalanan kami terjumpa kerusi urut Gintell Qisya tu tersadai..tapi yang ni penuh muatan..hehe


emmm..korang nak tau gak ke apa aktiviti kami selepas itu??

em..jap...



while waiting permission from mr husband (drafting this post,and chatting-ask his permission in 1 time..hiks!)




waiting....






ok..passed!






now loading...







ok..masa bf dia nila kami bagi dia masuk contest baby comel itu! haha


kasih sayang seorang ibu..hahha
meh nak claim upah sket..haha


ok, lambat tul nak update entry ni..takpe..biar lambat asal selamat..
walopun dengan adanya barang kami baru beli tu membolehkan saya untuk berupdate sokmo even kat rumah sekalipun..tapi dengan adanya anak kecik..susah sket nak bersenang lenang cenggitu..
lagi plak Qisya tak sihat 2-3minggu lepas..memula ada tongue infection..pastu kena flu plak..sampai kena amek neb hokey..kasihan budak itu..
part sakit-sakit tu later-later i update hokey..

skang nak online kena berebut dengan sikecik..sebab papa dia cakap..beli barang ni sebab nak memudahkan sikecik untuk alert email dia..almaklum, kerja sekolah semua thru email jek..pfftt!!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...