i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, August 16, 2012

baju raya Qisya

Reactions: 
memang ini baju raya Qisya
sepatutnye la kan..
tapi dah ditukarkan pun..
sebab ketat tang dada..
susah giler nak pakaikan..nak bukak pun susah..
kesian tengok dia..everytime nak pakai-buangkan baju ni mesti nangis-nangis..
so saye gi tukar..
tapi untuk warna ni dah takde saiz lain..
terpaksa redho..
suruh mama belikan sebab saye dah kebuntuan nak cari saiz kecik-kecik macam tu tapi kaler tu jugee..
kl belambak kot..
so kite pesan-pesan saje cukup..
dan saye pesan siap-siap amek cutting besar-besar sket..
kang anak ai sesak napas pakai baju sendat-sendat ni..hihi

sempat gakla pakaikan baju ni 2x..nak tengok betul praktikal ke tak untuk si kecik ni..
mari kita semadikan gambar baju berkenaan bersama modelnya di dalam blog cikai ini.

sekian.

2 comments:

Nens Collection said...

hahaha..comey2!!!
raya sakan qisya kali ni ye..;)

nalsweet said...

hehe..comey pun baju ni dah ditukar pun..hihihihi

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...