i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, August 15, 2012

zalora

Reactions: 

ok..shopping lagi..hihi
kali ni pasal zalora plak..

mesti korang tau kan?merata dia iklan..tv pun ada..
alaa..yang sorang mamat ni stress pesan jangan bagitau laman web zalora kat awek/tunang/bini/mak/adik/kakak..hihihi

yang best kat zalora adalah postage free
dia banyak buat sale..
korang kena pandai grab hoke..grab!kihkih

yang tak best kat zalora adalah kadang-kadang measurement dia tak details sangat..
leceh sketla..
kalo nak gak amek risiko jela..
eh, tak semua takde details measurement tau..certain jela..
kadang ada measurement tapi dia tak bagitau model tu apkai saiz apa..
bagitau la lainkali..kot-kot la model tu sesaiz dengan saye..
auuuwww..nak gak perasan body persis model! kahkahkah
jangan riso..saya dah boleh terima hakikat berat saya dah seberat ini.. (>____<)v

saya dah pernah gak shopping kat zalora
satu item je pun..bunyik shopping macam heibat sangatttt..takbolehblah

inila yang saya GRAB!

terbekenan kat seluar ini adalah disebabkan dia tengah sale masa tu..
murah gila kot..
saya beli dengan harga RM24.90
including postage hoke! vangga rasa dapat shopping online semurah itu!
okla tukan..boleh buat seluar keroje!

saye beli ni dah lama dah.
dia janji after 7workingdays boleh dapat
tapi i dapat awal uols..
dalam hari ke3 order kot..tak ingat

saje je try order..
best order online sebab klik-klik je..hihi

nah tengok model gomok bergaya plak :p
pls ignore my boncitss!

1 comment:

Sylvia S said...

Hi there, Greetings from Zalora. We like your posts about us :) What is the best way for us to contact you as we would like to get in touch with you, do drop me a mail at its.sylvia@zalora.com.my, looking forward to hear from you soon.

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...