i apprEciatE u!!! ;)

Friday, August 3, 2012

follow me..FOLLOW U? yes..follow meee

Reactions: 
*baca tiltle macam iklan oh my english yang adibah nor ngan budak cina tu yang budak cina nak pinjam duit dia beli makanan tu*
tapi iklan tu BORROW laaa.. hihi

Alhamdulillah..followers saya dah menjangkau 43orang. kagum sebab saya adalah jarang menghapdet..tapi ada gak orang sudi followwww.. tq guys.

walopun angkanya kecik..takpe..mak dah cukup vangga. tapi takla sampai tahap kembang hidung.
kak redmummy baca ni mesti gelak guling-guling.. eh, nak ke dia baca?wakakaka

tak payah nak gloomy-gloomy sangat..friday kan? senin ni plak cuti kan..so, mari bergembira sambil pikir nak buat kuih raya. nak ajak anak dara masuk dapur tolong ibunya masyak-masyak..hihi

eh, back to title..i is TERHARU ok..dah cukup banyak dah bagi i..tengokla..kalo tahap terharu i dah menjangkau 99%..bolehla i buat giftaway untuk pengikut-pengikut ittewww
walopun ada di linkungan pengikut itu adalah orang paksaan..i redha! ;)

nah..selitkan entry dengan wajah rezeki keluarga encik faizal yang hensem
moga Allah memurahkan rezeki kita ye sayang

papa : mesti Qisya bangga ada orang "hensem" amek n hantar dia gi sekolah hari-hari

ibu : haha..perasan!

papa : Qisya nak papa amek report card sekolah? nak? nak? nak? *tune main dengan anak*

ibu : errkkk?? kahkahkah


 ko mampu minum sambil tido? hihi

ohye..ingat nak buat entry lain..tapi rasa macam menjengkelkan sangat bila asek onhold entry tapi tak gak create new entry tukan..share sini jela.

tadi lambat sket masuk opis sebab pegi KK..checkup Qisya 4bulan.takde cucuk-cucuk. check berat, tinggi, ukur lilit kepala ngan fizikal jek.

ok, progress Qisya untuk bulan ke4 nya adalah:

berat : 6.65kg
tinggi : 67cm

ketara tertinggal jauh ngan budak debab Imran tu..hihi

macam nak letak progress dia yang tiap2 bulan tu kat tepi blog ni jek..tengokla kalo rajin!

2 comments:

Nens Collection said...

qisha bulat & comel..;)

nalsweet said...

hehe..tq auntie ;)
berkenan nak buat menantu ke?hihi

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...