i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, September 26, 2012

BE nuffnang

Reactions: 
eceh..nak gak tunjuk BE dia yang bape sen tu?hahahaha

bukan nak riak, jauh sekali berlagak..
yelakan, orang lain siap riban-riban takde hal pun..apesal plak ngan sen-sen tu nak diriakkan?kuikui

saje nak bagi semangat kat diri sendiri..

4BE untuk September..not bad la tu untuk orang takde follower macam saye ni..kahkah!

print screen Isnin kot..saje taknak tutup amount..supaya korang boleh kutuk..kahkahkah


ada 4:

1) DiGi Prepaid T-ARA Showcase -which is saya rasa akan dikreditkan very soon..sebab dah tak nampak iklan dia dah pun..

2) Sony Xperia - still ada..moga masih rancak menari-nari di blog saye yer!
aiyo..sangat minat ini BRAND..lebih lagi camera dia!



3) Kotex Gadis Konfiden - wahhhh..Kotex memang da best! (dulu-dulu masa gadis remaja skolah-skolh lagi mesti malu sangat nak sebut barang-barang pakai kat dalam ni..hehe)

i memang pengguna KOTEX u!!auwww
 

4) Sunsilk Sleek - sunsilk memang best..salah satu brand yang saya guna..kan ke ada syampu untk wanita bertudung tu..waaaahhhh...berpengaruh sangat!!!






ok, menarilah anda wahai iklan-iklan sekalian..
tadi ada gak nampak iklan-iklan baru tersinggah..taktaula lekat tak masuk BE..hiks!

korang yang baik hati rajin-rajinla klik iklan-iklan dalam blog ni ye..thanks!




tatatatititutu semua...

masa untuk melayan sikecik!



4 comments:

Nens Collection said...

bestnyer..akak th x..sepanjang sy berblogging, sy x pernah dpt BE..sedihkan..kalo yg clicks2 tu..banyak sy je yg klik..haha

ape rahsia die kak?..dan paling banyak amoun adalah 70 sen sedih kan..wooo..skang sy dh updated sy punyer survey..hope mggu depan ade la be 1 masuk..plzzz nuffnang..huhu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah yer..
kite non- ade BE dah.. huhuhu
nak jugak!!!!!

nalsweet said...

nens..
yeke xde BE?akak ingat awak dah hebat dapat cek lebat2 tiap2 bulan..tgok follower ramai..pastu ramai giler komen entry..huhu

akak pun makin lekat BE sbb update survey semua tu..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
hello! tQ sudi singgah n komen ;)
alaaa...saye punye BE pun bape sen sangat..bila nak kaya nye pun..kihkih

Nens Collection said...

xdapat pon kak..dh rasa nk ngajuk dh..hoho..tp sbb excited citer berlambak nk tulis blog..updated hari2..tu la harap lps updated survey ni..banyak la dapat..lps beli kfc sudaa..haha

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...