i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, September 13, 2012

jambatan kedua pulau pinang

Reactions: 
hari ni saya masuk opis lambat sikit..
gi klinik jap..amek ubat sebab lately kerap kepenatan & sakit kepala & pening & malas gi kerja!! hahaha
dengan harapan kot-kot dapat cuti belas kasihan dari doc ler kannn..
padahal tak dapek pun..
kedekut cuti tul doc ni..
tapi hakikatnye saya memang target tak dapat mc pun..sebba temperature semua ok
tak demam tak sakit ape pun..hihi
sape plak budiman nak kasi MC kan?
lagipun saya bukan jenis reti mintak MC..
tu yang hari ni gi klinik dengan pakaian lengkap datang opis..
dapat tiga jenis ubat..
hopefully penyakit M tu hilang le lepas ni..hiks!
eh, tapi yang betulnya memang saya macam cepat penat tau lately..
kadang bila tengah malam sakit berdenyut kat tempat luka czer bersalin hari tu..
mungkin sebab Qisya pun suka duk lompat-lompat atas perut mak dia ni   +__________+


btw, nak share kat korang..progress Jambatan Kedua Pulau Pinang..
dah macam nak siap je saye tengok..
macam lagi seinci je nak siap [hehe..propa sangatttttt]
tapi dijangka siap September 2013 so tak payah nak rasa-rasa dah nak siap..
jambatan ni adalah dari Batu Maung cross ke Batu Kawan.
ikut logik, memang senang la kami nak balik Tepeng
macam short cut gakla daripada nak lalu penang bridge yang ada sekarang ni..
tapi memang kami laki bini dah siap-siap plan takmau lalu lagi jambatan baru ni untuk beberapa bulan pertama tu..
riso eh..buatnya jadi apa-apa..[dasar penakut!]
jambatan tu panjang dari jambatan yang sedia ada ni..
tapi katenye tol tetap RM7 gak..
wait n see


dari jauh..saya snap masa otw ke opis tadi


zoom in utk korang tengok..dalam garisan tula dia jambatannyaaa..kan ke tingga; seinci je lagi tu..heheh
p/s: sharing is caring!!

2 comments:

Nens Collection said...

x pernah naik lg jab.pulau pinang..yg lama pon x naik lg dh nk bina yg baru..hoohoo

nalsweet said...

uits..xpenah mai penang ke?ke salu mai ngan feri?or flight??

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...