i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, November 1, 2012

besday kawan pulok!

Reactions: 


Short update.

Hari ni 01/11/2012..ulangtahun kelahiran my bestie, Nieta.
Tadi dah wish camni kat fb;



Happy Birthday dear..sayang ko sangat-sangat *aku tau ko tak bace blog aku..dan mungkin juga ko tak pernah tau aku ada blog..*hihihi
Saye memang tak expose blog sendiri even pada kawan-kawan terdekat..malu kot..hihihi
Dan memang saye berbahasakan AKU pada close fren..yang baru-baru kenal or lebih tua ke ape memang gelar diri SAYA..


untuk nens..akak dah taktau mana nak cari kontek number awak..please do leave ur address n kalo boleh henpon no sebab akak dah terhilangkan alamat n fon no awak..*keji betul* or kalo awak still ada no.fon akak, sms  je terus k..duk teringat-ingat sampai akak mimpi awak tau semalm..runsing cemana nak kontek walo boleh je guna blog ni as a medium..hiks!

2 comments:

Nens Collection said...

okey kak nnt nens email esok ye..hope ade lg email akak dulu..tenet nens ni semput sgt2..nk leave komen pon susah..huhu

hepi besday buat kawan akak, semoga panjang umur & murah rezeki..;)

Kuazue Mohd said...

salam ziarah.. n polow terus

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...