i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, November 7, 2012

qisya, qisya dan qisya

Reactions: 
assalamualaikum.

maaf kalau ada yang boring dengan entry saye..yela..asekla interprem anak kan.
bukan niat nak expose kan dia..cuma to be honest, dia lah dunia saya.
bangun pagi ada dia..nak tido ada dia..dan memang dia jela yang melekat dalam ingatan 24/7.

saya mana ada kawan..boring.
bukan aktif ber-gather2 dengan kengkawan.
in fact, kat penang ni dah macam sebatang kara.
hanyalah ada kawan merangkap besfren, merangkap teman hidup iaitu SUAMI ;)

kat opis memang la ada kawan.
tapi just kawan macam-macam tu jela.
ada pun 3orang je malay girl kat opis ni..im the youngest.. (-___-)"
kadang-kadang ada hari yang memang saya langsung tak borak dengan sesape pun for whole day kat opis. >stress!<

BORING!
dats y saya MESTI kol mak setiap hari.
sembang-sembang aktiviti harian.
hoihh..orang banyak mulut tapi takde geng nak gebang adalah tseksa jiwa raga tau tak..

dan saya banyak communicate online.
thru wasap n fb n IG.
dan nak berkomunikasi di internet point saya hanyalah GAMBAR.
dan mangsa keadaan adalah QISYA..hehe

macam nila kehidupan orang beranak satu.kalau dua, tiga mungkin dah malas amek picture banyak-banyak tiap-tiap hari.
ya. saya akan amek atleast 10pics in a day hokeh!
kalo orang kata OVER..PEDULIKKAN!!

dan..macam biasa...blog pun haruslah menjadi mangsa keadaan.
tataplah Qisya Damia saye ye wahai blog..hihi

nice sketch! gambar yang dah di upload previous entry tapi ni di edit oleh mama ;)

anak solehah..hehe..ye..saya akan snap banyak-banyakkkkkkkkk..then hantar kat mama suh dia combine camni thru fon..my hp kenot edit..kena install dulu segala bagai..MALAS!


Qisya senyum senget! dia sangat sukakan my kezen (bertudung)..mungkin dia ingat itu mak dia..sebab dia kan putih..mak betul dia kan gelap ; (

see?? she's really enjoy w her 'mummy' (-__-)"


Boring kan life saye?
tengah duk type ni pun dalam keadaan boring..

saya tau mana ada orang nak kawan dengan saya sebab saya boring. bye!

p/s: sebab risaukan nuffnang getting bored with me, so i need to push myself to keep updating.
BE menari tinggal dua..yang lain dah dikreditkan..isk!!

2 comments:

Kuazue Mohd said...

hihihi.. gambar anak2 harus wajib di ambil byk2.. then nanti mereka akan tinggalkan masa ini dgn begitu cepat.,hanya picture jer yg akan simpan our memori... kawan2 maya kan ada.. don't worry...

Nens Collection said...

alololo..akak ni buat ayat sedih plak..nens kan ade..hehe..nens ramai kawan kak tp bz sgt nk ajak berjumpa..kawan2 alam maya penyelamat..hehe

qisha yg comey sokmo..harus ade dlm n3..kalo x x meriah lah..hehe

sy dh ngajuk ngn nuff..dh malas bukak..x pernah nk bg be kt nens..huhu

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...