i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, November 8, 2012

baju THE POPLOOK itteww

Reactions: 
macam biasa..entry lapok..hehe

kejadian adalah pada cuti 16sept itu hari.
kitorang adik beradik *my family* janji kumpul kat rumah amcik/paknjang.
sabtu 15/9/2012 ada kenduri doa selamat sket untuk baby paknjang.
oh, mase ni lil Auni still in her mum's belly..tapi hari ni dia dah tengok dunia..alhamdulillah..
dah selamat dilahirkan secara pembedahan lebih kurang jam 1pagi tadi 08/11/2012

dan sambil-sambil duk nak tunjuk gambar kitorang gi kenduri, sambil-sambil nak menunjuk baju penny chiffon maxi dress yang beli hari tu.
ini kali kedua saya pakai..1st time masa raya aidilfitri aritu. tapi takde amek gambar masa tu..hehe

ok..nah tengokla mak anak satu yang dah takde baby dalam perut tapi nampak macam ada  =___=

bersama kakak ipar aka maknjang aka ibu Auni ;) nampak macam yg hijau yg macam peknen..kan???nak buat cemana..my kakak ipar tu..masa 36weeks pun maintain 52kg  -__-"

ngan adik "adik"


 ok..mesti korang tak puas tengok model gumuk ni kan? baekla..mari layan perempuan gemuk perasan body cantik nak pakai dress (@____@)


i mengandungkan lelemak jerrr *___*


ok..setakat ni dulu..gambar-gambar lain nx entry k..taksempat edit

bubuy.

1 comment:

Nens Collection said...

cantik la kak..sy kalo pakai pon ngandungkan lelemak jek..hehe,jalan kene cover2 sket..hoho..sy suka dress2 ni..nmpk comel kan..ekekeke..
sy xde n3 arini..malas!

akak dh dpt alamat dh..sy komen kt n3 bila ntah lupa dh..;)

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...