i apprEciatE u!!! ;)

Friday, December 14, 2012

Apa Ada Pada NOMBOR?

Reactions: 
saya suka nombor.
tapi takla suka main nombor plak kan..dah terang-terang itu judi dan diharamkan dalam Islam.
suka saya pada nombor membawa saya kepada kerjaya saya sekarang.hehe.
walopun suka nombor..takdela tahap saya score A on each and every test masa belajar dulu.

suka tapi tak terer..boleh?hihi

suka tu di tahap so-so jekot.sebab saya percaya ada ramai lagi yang suka nombor..dan tahap TERLAMPAU SUKA tu mungkin membawa ke arah cipta formula matematik..saya idokle ke tahap itu.
tapi ada la gak tau short cut untuk sifir 2 dan 5..formula yang otak sendiri je senang faham kot..kahkah.

eh, tapi bukan nak cerita pasal formula matematik ke hape pun..nak tunjuk beberapa nombor cantik yang sempat saya print screen untuk total viewer kat blog kesayangan ni..hihi

nombor tu mungkin orang lain tengok biasa..tapi saya suka je..nampak unik..








kadang-kadang (eh..selalu kot) saya tengok no plat kereta pun otak saya terus berpikir-pikir dengan nombor plat tu..

contoh: 7863..otak mesti pikir, nombor ni boleh bahagi ngan 3..tak banyak boleh..takbest sangat nombor nya..begitu.
adakah saya pelik?kehkeh..

dan lagi satu..saya suka nombor 4..cuma takdapat tangkap masa viewer 44444..kesian..em,korang plak suka nombor apa??

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...