i apprEciatE u!!! ;)

Monday, December 17, 2012

nak beli..boleh??

Reactions: 
saya ada keinginan..

nak shopping..tapi nak yang murah-murah je..#dasarkedekut
kalau boleh nak yang sopan bajunya..melepasi piawaian disamping nak nampak cantik..kehkeh.

bagi saya yang #dasarkedekut ni, RM80 untuk satu baju adalah MAHAL.
saya tak mementingkan jenama. so saya perlu ada alternatif lain untuk dapatkan 3helai baju RM80..terer tak terer tak?
saya jumpa alternatif tu..jumpa satu online shop yang cantik menarik dan murah #dasarkedekut

meh sini nak share baju yang melekat dihati..ahaks!

RM25

RM25

RM26

RM24
RM26


RM25 + RM25 + RM26 + RM24 + RM26 = RM126

isk! berbaloi-baloi..ahahahaha


tapi kan...

"badan ko kurus cantik macam model itukah?" 



#sedardiri



bye!

3 comments:

FatinFirdaus said...

takut nk bli bju online.. takut xmuat.. hehehe

Nens Collection said...

murah2...mmg cantik2 sumenyer..tp tula..kalo die letak model yg saiz m ke terasa jgak nk borong..ni model saiz xxs..huhu

lama x berblog sy ni kak..mls..huuhu

nalsweet said...

FatinFirdaus : ha'ah..akak ada experience beli baju online ni..sampai jek lain gila dari apa dorang display..tapi ada gak yang ok..

neni: awak pun badan kecik dik..harusss muattttt ;)

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...