i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, May 8, 2013

anak ahkak kena GIGIT!

Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t.

tak dapat bermukadimah panjang lebar..so straight to the point aje la eh..
semalam Nurul Qisya Damia kena gigit di lengan kiri dia..
sedih tengok

yela..anak kecik kot..mesti masa kena tu menjerit dia..aduyaiiii..kesiannye anak ibu..
tapi ni kes budak-budak kan..tak kan nak melenting pulak..entah-entah anak kita yang start dulu..kalo bukan dia start dulu pun..entah-entah esok lusa ada plak onar yang dia buat (nauzubillah) so muhasabah diri je..tak payah nak buat kerja gila serang menyerang..be matured.

tapi still..perasaan seorang ibu..
macam boleh imagine camne dia nangis time tu..
sayu + pilu hati..

kes ni semalam la..
kitorang balik dari kerja terus gi keluar nak isi minyak kereta saya..
terus nak gi makan-makan la
pastu tetiba terkelebek kat lengan anak ada kesan gigi atas bawah..
ouchh!!

tanya asben..dia cakap dia pun taktau
cikgu pun tak kata apa
yela..supposed they have to updated parents if something happen to our child..right?
memang Qisya tu my hasben yang hantar n amek..sebab nursery dia dekat dengan ofis hasben..
sedih tengok
tapi tanye tuan badan *Qisya* takde plak dia citer +______+




 sedih kan? berbekas tengok tangan..



tapi mujur mood elok tersenyum comel..hehe

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...