i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, May 16, 2013

hepi besday OPAH!

Reactions: 
Assalamualaikum wbt..

hari ni 16/05/2013 adalah hari ulangtahun kelahiran opah Qisya; Badariah Hamzah yang ke 62tahun..

Qisya awal lagi dah call opah wishes besday..hihi
Moga panjang umur opah..murah rezeki dan dilimpahi rahmat dunia dan akhirat..
we love u opah! muah muah..

besday opah sama dengan tarikh hari guru..dan memang opah sangat sukakan kerjaya guru..
malangnya takde sorang pun anak opah yang berkerjaya sebagai cikgu/guru..
tapi syukur sebab semuanya menghargai jasa guru..Alhamdulillah..hihi
taktau kenapa opah suka sangat kerja cikgu ni..
tapi dulu dia selalu cakap jadi cikgu banyak cuti..sekolah cuti cikgu pun cuti..
mungkin betul..mungkin juga tidak..ye dok?hihi

dan mungkin sebab rumah kami dikelilingi sekolah..ececeh..bunyik macam rumah kat padang sekolah plak..hihihi..

tetibe kerjaya cikgu plak..

ohye..tadi layan fesbuk sambil kerja *sila jangan tiru kelakuan ini* ada kawan-kawan satu sekolah rendah berkomen-komen status sorang kawan..dan terdrag sama cikgu lama kami..nostalgik plak..cikgu sangatla sporting..hai cikgu! *tiba-tiba*

okla..back to the topic..SELAMAT HARIJADI OPAH QISYA aka EMAKKU!!




No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...