i apprEciatE u!!! ;)

Friday, May 17, 2013

besday celebration for Nurul Qisya Damia ~ 12/04/2013

Reactions: 
Assalamualaikum..

saje nak share gambar/cerita lapuk sebab celebrate on 12/04/2013 for the birthday which is actually on 27/03/2013, and published it here on 17/05/2013..gahhh!! such a worst mom la u!!

sorry my dear Qisya..mom loves u so much hokeh..muah muah!

the cake..ada ceita pasal kek ni..agak sedih..tapi takpela..take it as an experience ;)
ok,mak dah start HOVERR

see?over ya amat! anak rilex je

ekceli, kami tumpang majlis nikah ashu (my adik)..sajer je nak celebrate sikit besday Qisya..tempah kek n prepare goodie bags sikit..so settled..hehe..majlis (just potong kek) buat hanya selepas ashu dinikahkan..alhamdulillah..adikku kini sah isteri orang..walopun suaminya bertugas diperantauan..kihkihkih



bersama selambak goodie bags..
dalam bag tu ada yang pakej ke sekolah dan ada pakej main-main..hihi
yang pakej ke sekolah tu ada pencil box (w pencil n eraser inside) + colur pencil + apollo choclate cake..
yang pakej main-main plak..ada saya letak mini hotwheels car + junk food apollo + balloon etc


mask yang kaler biru budak berdiri tu pakai tu sepatutnya hausband yang pakai..saya punya warni pink..tapi plan spoiled..biasa la budak-budak kan..yang pink tu pun entah sape yang melaram pakai..hihi
dan seperti biasa..mak dia yang hoverrrr..anak mana reti nak ptong kek..hihi..kek aiskrim ni sebenarnye..sedap dap..

the kiddos with the bride ;)

Qisya n ashu Sima

ok, di sudahi dengan gambar keluarga bahagia..hihi
eh, lupa plak..gambar si comel saya ni..jadi rama-rama dia hari tu..hehe
baju tu tema tarzan..handmade by her mum..kahkah..baju tu disposable..sekali pakai je..hihi..
ekceli baju mak dia pun sama macam tu..tapi tak tangkap gambar full..so xnampak yang kami matching-matching..

tata!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...