i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, June 18, 2013

second anniversary

Reactions: 
03/06/2013 ~~~~~~~> genap usia perkahwinan 2tahun..
Alhamdulillah..

moga hubungan ini dilimpahi rahmat dan keberkatan dari Nya..
moga kekal bahagia hingga hujung nyawa..
moga dikurniakan anak comel yang lebih ramai dan soleh solehah, yang dapat doakan ibubapa nanti..
moga kasih sayang sentiasa mekar dalam keluarga ini
moga rumahtangga aman sentosa dan permai
moga memperoleh rezeki yang berlipat kali ganda
moga hati dan iman kita teguh pada yang Esa..
kerana Dia lah yang mengurniakan segalanya..

Ameennnn..

alhamdullilah ya Allah..
syukur ku ke hadrat Mu!


saya dapat bunga surprise-surprise dari encik suami pada tarikh tu..
satu kejutan yang tak terduga
tiba-tiba ada orang hantar bunga kat opis..hihi
walopun saya tak bape gemar bunga..tapi hati amatlah berbunga-bunga..hihi
sape tak gembira bila rasa diri dihargai kan?
rasa diri disayangi..ececeh..
encik suami adalah sangat tidak reti romantik..
bila tiba-tiba dia ter-Romantik tu terus rasa VAVAVA..happpyyyyyyyyyy!

tq papa..tq suamiku..
i lebiu so muchhhhhhhhhhhh



No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...