i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, July 11, 2013

tumpang Glemer

Reactions: 
nak kata glemer, memang glemer la si Hanis Zalikha ni kan?
nak kata tumpang glemer, em..macam taaakkkkk je..
takkan sebab bergambar bersama dalam satu gambar je dapat tumpang glemer dia?ihiks!

seperti agak kebudak-budakan plak rasa bila excited nak bergambar dengan dia..walhal dia adalah muda..
tapi muda pun, dah glemer,,harus orang minat dan mahu bergambar kan?
plak tu..Hanis ni kan blogger..ok okla..dah jumpa reason kenapa excited nak bergambar dengan dia..ngeh ngeh..

ini berlaku few weeks back..rasanye 29hb June kot..kat Batu Kawan..
saya adalah TIDAK MAHU PERGI..
tapi dah si suami insist nak pergi..ikutkan ajelah..
(plan nak ugut dia lajak ke Tesco Alma-motif pergi Mr DIY) wakaka

panas terik masa tu..
pergi pun rasanye dah dekat kul4 sampai
direct dari rumah kenduri tahlil kakak opis..

dari pemerhatian saya..Gempak Gempita Astro (rasanye lah namanye camtu) tak semeriah masa saya gi Jom Heboh dulu-dulu..em what everrrrrrrr


balik dari citer Hanis tu..demi untuk bergambor dengan dia (which i dunno why)  kami beli gambar dia yang bebudak situ jual hokeh
RM7 sekeping hokeh..
dia pun macam terharu je weols beli..ehek ehek
motif beli sebab taknak rasa gonjeng bila tetiba beratur nak pi bergambar kosng je..hiks!

okla..blank..tak tau nak citer ape dah..
ohye, husband bergambar dengan Ajak Shiro kat kiosk Fear Factor..



p/s: saje share entry ni dulu before kita mulakan operasi menu sahur dan berbuka selama sebulan..ikiki

Assalamualaikum..

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...