i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, October 23, 2013

for the 1st time ;)

Reactions: 
Assalamualaikum wbt.. dan salam petang..

mood macam takde perasaan, so marilah kita menghabiskan masa yang ada (padahal keje opis melambak ni atas meja..hiks!)

taktaula korang jenis camne, tapi kalo saye, bos kejan barula masa tu terisi buat kerja 100%..
kalo kerja rutin yang w/o any pushes from bosses, memang la asek ngantuk buat kerja ------> BORING!

pastu plak bila berkobar nak buat kerja, sekali liquid paper dah abes, tanye PL department dorang cakap kat stok pun dah boliauu, so bertambah lazy jadinyeee..

kalo takpun sebelum buat kerja tu plan nak buat itu ini, tapi tangan gatal bukak fb sat..sat la konon..pui!
duk view sana sini sekali lupa benda apa nak buat tadi..ehek ehek..

ye, saye seorang yang last minute person... BOOOOOOOOOOO

okla..stop membebel kang lagi drag lama langsung tak buat ape plak kang..

just nak share gambar ngan bebudak opis..
saya rasa macam tak pernah je gitau saye kerja ape n kampeni ape kan..
sebab bukan penting pun..
tapi ni sebab tengok ada gambar kitorang snap-snap masa celebrate farewell 1 of our fren (close fren) letak jela sini kan?
sebab dah berfikir-fikir nak share kat fb or ig, tapi macam malu..
share sini takpe sket sebab bukan ramai reader pun..ahaks!

makan di tempat 1 of our fevret place la..
tempat nampak cikai tapi makanan BESTTTTTTTT (bagi penggemar sup)
dan MURAHHHHHHH..hihihihi

sup daging yang super best!

kami bertiga je yang makan nasi tambah..hihi

6 orang..malay girl yang sebelah saya tu yang resign ;(

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...