i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, November 28, 2013

tayang baju mengandung

Reactions: 
Assalamualaikum wbt..

ingat lagi last pregnancy, masa Qisya dulu la..saya adalah tidak tahu memakai dress..eh, memang takde baju dress pun..duk google tapi takde sampai ke sudah..

pastu sampaila satu zaman yang orang banyak pakai dress kan..saya pun ada la gak koleksi sket untuk dress..sepasang dua macam tu la

so baju-baju tu jela saya banyak guna untuk 2nd pregnancy ni..hihi....jimattttt..

ada add in sket jela beli kat thepoplook lagi..hehe
senang beli kat TPL sebab ada saiz TALL..love love!

ok la..tayang baju jela k..
n kalo ada yang rajin nak predict gender for my 2nd baby ni pun di alu-alukan..sebab ibu adalah eksaited to know also..hihi

* 3 gambar pertama ni di ambil masa last 2weeks kot..otw nak pi rumah PIL dari rumah my mum..Qisya ikut opah dia pi kenduri kat Lanas..so ibu papa dating berdua jela*

tengah tunggu encik suami gunting rambut..ini baju TPL ;)
beli yang ada sales..berbaloi-baloi..hihi




gambar last monday..25/11/13..kat opis..also TPL

ini today..maafkan saya ye asik posing dlm toilet..kahkah
ni lama dah..hihi



ohye..usia kandungan sekarang adalah 23w4days

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...