i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, June 4, 2014

babysitter

Reactions: 
assalamualaikum..

hari ni hari ke 3 hari bekerja untuk bulan June 2014.
bermakna hari ke3 gakla anak-anak tercintaku berada di bawah jagaan baby sitter..huks!
ibu mana tak sedih nak lepaskan anak sendiri di bawah jagaan orang kan?
kalo sedara mara lain cerita..
but we have no choice..
dah try ushar nursery area rumah tu..*dunno why i prefer nursery rather than baby sitter*
tapi dia tutup jam 5.30ptg la pulokk..adehh
saye abes kerja pun dah jam 5.15ptg.. mana nak sempat catch up anak..
almaklum..jarak ofis ke rumah lebih kurang 45km..
huks!

doa ibu..moga anak-anak ibu selamat di bawah jagaan makcik itu ye anak-anak..
moga pengasuh tersebut menyayangi anak saya seperti mana anak-anaknye juga..
aminnn

1st day, Isnin hari tu seperti di jangka Qisya nangis-nangis la kan..
dia dah besar..dah boleh fikir..
orang tak kenal plak tu..haruslah menangissss
ibu n papa together gether mengantor anak-anak pagi tu..
but on the way back to home, ibu dah nanges..
air mata lajuuuu je
rasa macam nak cuti je hari tu
but Alhamdulillah..Allah cekalkan hati..
dan Alhamdulillah..anak-anak pun ok sampai ke petang *I called the bs 3times on that day*

but now, hati adalah banyak legaaaa
insyaAllah anak-anak ibu molek dijaga
aminnn


budak yang dah makin tembun

budak yang dah tak sporting bergambar

anakanda-anakandaku, hartaku dunia akhirat.. bonda terlalu sayangkan kamu...wallahi

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...