i apprEciatE u!!! ;)

Friday, June 13, 2014

jatuh cinta lagi

Reactions: 
Jatuh cinta lagi... Lagi-lagi ku jatuh cinta..
Aku jatuh cinta.. kepada setiap BARANGAN wanita..

ececeh..bajet suara sedap nak nyanyi-nyanyi..

ok, saya ada tabiat..
rasanya normal untuk kaum wanita..
tabiat suka ushar online website..
haruss belek..
kalo bukan thru PC..kat henpon pun layannnn..
sambil df anak pun sempat godek IG kat phone..
yelaa..sambil df nak buat ape pun sangat kann..
harus cuci mata..tsk tsk!

saya akan ushar lama-lama..
then compare antara supplier ini dan itu..
yela..rata-rata barang sekarang sama je design dia kan..tinggal lagi ko kena rajin ushar dealer mana jual murah je..
ye..saye segigih itu

tapi..tak bermakna pencarian saya tu berakhir dengan pembelian..hihi
i am stingy like dat!
ihiks!
tapi kalo ushar baju untuk anak-anak, laju-laju tekan "add to basket"
(- __ -)"

ni saje nak share..
kegilaan yang terjumpa tadi..

lawaaaaaaa
ini taste saya..
dah berkenan tahap jebon dah..
baju putih kan matchy-matchy ngan banyak seluar/skirt..
perfect to worn with any shawls..
dah berangan nak click dah
sekali baru terperasan belly bag kat perut ni..
terus rasa tindakan membeli tu akan memalukan diri sendiri..
tak jadiii..
muahaha

tapi kalo kaler biru menawan plak kan?
takdela nampak buncit..
eh ye ke [?]

perfecto! is it?
simple yet elegant!
lawaaaaaaaaaaaa!!
*nanges*
cantik sangat ni!
hukhuk..bakpe lawa sangat?

lawa-lawa kan?

kalo berminat ngan baju-baju ni..pi lah ushar kat zalora..
saya dah mula jatuh cinta ngan rekaan brand rayhanah..
mabeles! *for me*

ok Nor Hasidah..
sila tabung duit rm1 sehari

tak pun...

hai papa~~~~ *waving hand*

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...