i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, June 12, 2014

Nurul Jannah Alisya dah 3bulan yo!

Reactions: 
Alhamdulillah.. anakanda kedua saya telah pun berusia 3bulan pada 6June2014 yang lalu..
bawak dia checkup Isnin lepas.. amek injection terus..

dia nanges-nanges gak masa tu..tapi Alhamdulillah..sekejapan jela..

Berat Jannah sekarang dah 5.4kg..Syukur ya Allah..

Jannah ni walopun dia lahir berat 4.2kg masa lahir..tapi badan dia mengecut k..
normal doc kata baby akan mengecut about 10% je..sekali anakanda saya turun 20% tauuu..
terus drop 3.4kg masa nurse datang timbang masa hari ke10..
mak mana tak risau..

now slowly gained weight..
bukan saya nak baby bambam gemok tu..
bukan nak paksa supaya dia debab-debab..
tapi mestila mak-mak nak tengok anak membesar kan?
i mean membesar dengan sihatnyaaa..
insyaAllah..

okla..meh nak belanja korang gambar-gambar Nurul Jannah Alisya sebab korang sudi baca blog ibu dia..hihi


nak kena tumbok kewww? hiks!

jom pi shopping you alls!

macam pengawas mintak tengok kuku plak ( - _ - )"


tido kontrol ayu


sangat gegel..hihi

*all pictures have been shared thru IG and FB..mak malas nak transfer gambar lain..muahaha*

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...