i apprEciatE u!!! ;)

Monday, July 21, 2014

Saya Nak RM300 Duit Raya Daripada Nile.com.my

Reactions: 
Assalamualaikum..

Hai! Hello! Selamat petang!
ya..dah petang ni baru saya tahu ada contest ini..
itu pun secara tak sengaja terjumpa link
masa tengah membelek google "how to use my point in nile"
ye..bahasa sangat skema dan english broken..takpe, selalu pun google akan tolong the best.

niat nak tau macamana nak redeem point.
sebab baru je tau nile ada buat rewards kepada sesape yang buat review produk dibeli dan buleh dapat points.
ye, saya baru tahu setelah berbelanja sebanyak 4 kali..
betul beb, kalo dah terjebak dengan nile ni..kompom akan repeat..hihi

kesian..dah lama ada account nile baru tau segala benda ni..

ok, pada yang nak tau keBESTan nile ni..sila jengah ke website mereka.
servis sangatla tiptop.
hari ni order dan bayar..
esok dah boleh melaram..
best kan?

ni website nyeeeeeeerrr
www.nile.com.my
*juga terdapat di sidebar blog saya ini*

dan dan dannnnnnnnnnnn...

setelah google kasi segala link atas permasalahan saya di atas..
terus dapat link banyak blogger ada join contest nak duit raya RM300 ni..

perghhh..rugi plak tak join..walopun sedar kemungkinan untuk menang adalah sangat tipis..
almaklum, closing date is today..yes, today! 21.7.2014, last kopek sebab timing sampai 11.59malam ni.
so, insyaAllah..kalau rezeki tu ada la kan..
Allah marah orang malas berusaha..ihiks!
ohye..winner will be announce on 24.7.2014, 4.30pm.
so masih sempat kot kalau korang nak join jugak!
moh ler kita!

saya baru duk ushar ushar mini vacuum untuk kereta tu.
husband mengidamkan.
saya tau nile ada jual..
dan nile jual murah gilerrrrrr..
yes..i swear u!
ni dorang dah restock item tersebut..harusla saya akan grab!
padahal Rabu minggu lepas baru place order, dan barang dapat Khamis..
yeah! nile is efficient like that!
love love!

http://www.nile.com.my/page.php?cd=76

ok, syarat contest..kena letak banner Raishah Rania ni..
lawaaaa dia ni..
eh, sedikit info, last week order saya tu saya dah guna tau offer ni..sangatlah berbaloi-baloi..
beli sandal husband buat pakai raya..free delivery..sape taknak kan?hiks!

ok now what? another step is I have to explain, what or how Im gonna spend for that money.
RM300 kot..
nak-nak plak raya ni kan
harus ada je nak beli..hihi..

ok, to be truth, baju-baju raya semua dah ready..Alhamdulillah..
cuma kan, kuih raya je belum ada.
plan nak beli ready made je..
tengokla camne nanti nak ushar-ushar bazaar..
yes, beli je yang dekat bazaar..
agak-agak sedap, capai je..hihi

so, my plan is like this:
RM100 for kuih raya.
bunyi macam banyak sangat je RM100..tapi dapat berapa balang jekot..
almaklum I dah kawen Youuuu!!! both side harus kena ada.. I mean, kena kasi sikit-sikit kuih raya nye..

RM100 for hunting my new shoes!
ye, kasut raya suami pandai plak ko godek beli kat nile last week kan?
kasut sendiri nak kena mintak ihsan dari nile plak..hihi..
ok, selalunya saya takkan spend RM100 just only for my shoes.
so, I will make sure dalam RM100 tu boleh dapat beli kasut saya dan anak dara saya..Nurul Qisya Damia..
Jannah belum perlukan kasut..hiks!
saya nak cari sandal yang lawa dan fleksibel..sesuai untuk buat raya dan pelasah keluar gi jalan-jalan..
boleh?hiks!
takmoh high heels sebab saya adalah tinggi..
kaki plak saiz kapal..
benci tau..susah nak cari kasut..huhu..

ok last, another RM100.
Of course I will spend it back to Nile.
ye, orang berbudi kita berbahasa..
lagipun banyak benda yang dah di ushar kat nile tu..
pasni i promise nak letak kat "wishlist" siap-siap..
senang nanti kalo nak proceed order

so please...I WANT TO WIN THIS RM300!!!

ok last step kawan-kawan..
mohle kita hantar penyertaan kita kat dorang..
*if not, how can they know our participation dear* ahaks!

hantar email kat give_away@nile.com.my

Raya GiveAway (Nama Penuh Korang) 

a. Link Blog :
b. Nama Penuh :
c. H/p Number :

result nanti dorang kontek le kalo anda-anda menang..
or ushar je kat website dorang

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...