i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, September 11, 2014

keinginan

Reactions: 
rasanya dah banyak entri pasal list yang saya buat gara-gara duk teringin itu ini...hiew hiew
biasalah kan..keinginan manusia memang takkan pernah habis kot..
tinggal lagi berjaya dapatkan atau tak je..hihi

dalam otak duk fikir dua tiga benda yang duk taram lamaaaaa dah..
teringin katanyaa..hehe

macam..isk!kalaula dapat beli ini..beli itu..
pastu rasa membuak2 nak klik BUY *ops!obviously rajin ushar online shop!* haha

pastu terus rasa macam "isk!mahal sangat kot"
cancel klik..

then kecewa..

pastu selang bape hari..
keep searching for that thing/things again n again.
yes..it is me!

ok now dah decide..
I HAVE TO REWARDS MYSELF FOR THIS!
tengok kawan yang surirumah pun mampu pakai..
ko dah penat kerja takkan takmoh? *setan berbisik..salahkan setan..hihi

tak kisahla lambat ke dah old fashion ke..
I really hope that I will make sure my dreams comes true..

haaa kauuu..benda takde mahal nau pun sampai nak ber-dreams bagai..hihi
yela, memang standard saya tahap shopping pun hanya dia pasaraya Giant atau Tesco atau Econsave dan sewaktu dengannya..
muahaha
haruslah nak beli barang RM hundred-hundred rasa macam berpinar nak pitam *drama!*

ok, lets work hard to get this! :

1) Beg Sofina

why? sebab dia nampak stylo! ecewah bajet diri pun nak stylo gakla..hihi
dia multipurpose and really suits me; who have two kids. everytime nak keluar, beg memang penuh barang anak je..diapers, botol susu, wet tissue, liquid detergent, etc etc.. kuasa dua ok sebab anak kecik ada dua..haishhhh..

so, by having this bag, will completely stylish me! yang selalunya bawak beg murah..
macam kesian sangat. pakej beg berat, usung anak dengan beg dah macam nazak dan tak bape lawa..kesian kan?hihi
i do LOVE my kids, grateful to have all those worthy bags, but still, I WANT THAT SOFINA BAG!

lawa kannnn? besar dan stylish!

i love this yellow colour.
the price is RM169.
hopefully the price will maintain or slightly reduce once I manage to get it..haha
tapi bahayanya adalah sebab dia cepat sold out..
huks!

okla, put an option.. red pun okkk..hihi


2) Jubah Plain Hitam

entah kenapa memang duk aim lama nak dapatkan jubah kaler hitam yang plain..
rasa macam setiap perempuan wajib ada pulak..hihi
mungkin sebab utama adalah TERPENGARUH
sekarang kan dah macam trend plak orang jadikan jubah as a daily outfit..
which is trend yang bagus la sebab pakaian tu menutupi aurat kan..
Alhamdulillah..

saya aim nak jubah hitam dan plain dan cantik dan boleh bagi efek kurus
nak umbrella cut
nak yang murah *ofkos*
hahaha
takmoh lycra

dah jumpa..but still RM100 ke atas adalah mahal bagi saya..wakaka
insyaAllah impian yang ni yang tertunai dulu kot sebab dah deal dengan adik yang jual tu dah
muahaha

lawaaaaaaaaaa kan? kan? kan?
RM110

gambar cilok dari seller --> wardatulbaydhahijab



3) tudung/shawl cotton yang tak payah iron

ok..ni nak banyak..nak macam2 kaler..
nak yang cotton
yang jenis senang bentuk
tak payah iron
boleh buat muka kampung macam saya kelihatan elegan
ada ke?

juga nak tudung square satin

ngade kan?

BYE!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...