i apprEciatE u!!! ;)

Friday, October 17, 2014

kalaulaaaa..

Reactions: 
Assalamualaikum wbt..

tetiba terfikir..macam-macam benda nak buat..
untuk cantikkan rumah..
untuk tambahkan pendapatan..
untuk kuatkan iman..
untuk mencari redhoNya
untuk luaskan minda
untuk tenangkan segala kekusutan
untuk bersama keluarga
untuk puaskan hati..

Allahuakbar
macam tak reti bersyukur bunyinya
tapi tak salahkan kalau berangan
mana tau terlaksana juga suatu hari nanti..

InsyaAllah..

tak tahula orang lain macamane..
tapi saya ni walau kerja makan gaji..
tapi benonye saya lagi suka kalau dapat buat kerja sendiri..
maksudnya berniaga sendiri..
kalau boleh kerja dari rumah je
sebab boleh generate income disamping masa berkualiti dengan anak-anak

tapi tula..
tak berapa reti..
plak tu takut nak terima risiko *major fact*

idea ada..
berlambak..
tapi takat idea..tapi tak reti mana nak cari pembekal..
mana nak buat marketing..
idea tinggal tepi jela..

Ya Allah..
permudahkanlah urusan ku..

tapi kan..
ada terjumpa link untuk DIY rak/tempat simpan kasut..
macam menarik je..
macam best je..
macam boleh je kalo nak mintak encik suami buatkan..
hihi..






yang atas tu insyaAllah la kan suami boleh buatkan.
yang bawah tu tunggu duit banyak kita renovate besar-besaran masa duit pun besar-besaran..
ahaks!

tapi yg bawah ni super cool...
kalau banyak duit..ape pun boleh jadi kan??

rumah bertangga banyak..phewwwwww..lawa!

tetiba disudahi dengan angan-angan rak kasut..
bedal ajelaaa labuuuuuuuuuuuuuu

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...