i apprEciatE u!!! ;)

Sunday, February 22, 2015

Anak-anakku yang Solehah

Reactions: 
Bismillahirrahmanirahim..

Memula..saya sebagai ibu nak AMIN kan title di atas..
For sure, semua ibu pun mahukan perkara yang baik-baik untuk anak memasing kan..normal.

Taknak banyak celoteh..just nak share gambar anak-anak pakai tudung..solehah lettew..hahah

Si kecik pun pakai tudung k..walo pakai suar ada net nampak kaki..haha

Posing nak pi beli nenas buat jelatah kenduri aqiqah Nurin Farhana

Orang kata muka kami sama..sama ke?
#haruslakandahnamanyaanakiols 😉

#NurulQisyaDamia solat..tapi nampak kaki 😅

Main playground pun solehah sangat nihhh..hihi
Kesian gambo 1st ibu terrrcrop



Ye saya tahu pakai tudung bukan semestinya solehah..tapi pakai tudung ke arah menjadi mukminin yang solehah..insyaAllah..
Doa ibu sentiasa ada untuk anak-anak ibu..

Buat anak-anak ibu..samada yang dah ada sekara ng (Qisya dan Jannah) atau yang coming sooonnnn,
Ibu impikan anak-anak ibu berjaya bukan aje di dunia, malah lebih penting untuk akhirat..
Macam yang ibu salu cakap..yang mana yang baik dari ibu dan papa ni, ambik. Yang mana buruk jangan diikut okehh?



*entry ditulis ketika dalam perjalanan balik ke rumah dari kampung cuti CNY. Type sambil Jannah di pangkuan.. well done ibu!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...