i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, February 19, 2015

handbag

Reactions: 
Assalamualaikum..

Kekerapan mengupdate blog makin tinggi ni..kemon nor hasidah! Keep it up!

Ok. Short update as always.
Gigih suh husband snap handbag baru iols. Sebab kalau tak suruh snap memang takkan ada magic yang menggerakkan husband ku untuk tangkap gambo isterinyaaaa..
Tak boleh buat #ootd macam blogger fevretku vivyyusof tu..huks!
Tapi memang tak layak pun la nak #ootd..
Tahap nak buat hashtag seluar dari #pasarminggu , tudung dari #pasarmalamisnin , kasut #beli2tahunsudah.. sekian. Sangatla tak cool..hahaha

Ok dah melalut.
Last year ada saya buat wishlist nak handbag sofina kan..
Aim nak sofina 2 tu..tapi tau ajela sofina ni femes n laku dia camne kan.. so sadaqallah jela..hiks!
But im proudly to say that i managed to grab 1pc of sofina 3! Bangga kat diri sendiri sebab terer klik tenet! Hahahahaha
Alhamdulillah.. dapat pakai handbag idaman..siap pakej handbag takde dalam list wishlist lagi ko...
Syukur rezeki murah lately.. so dapatla pakai yang mahal sikit.. padahal orang lain pakai coach, gucci, lv semua diamm je tak bising..hahaa..rilexla, bising kat blog sendiri ape salahnye kan..sendiri je baca pun..hahah

Ok..nak letak sini la gambar beg-beg berkenaan yang obviously kalo nak jual pun value drop..ohmygoshhhh! I need value for my spent!hihi..

Sofina 3 in blue colour.. rm169
Tag pun tak bukak lagi..belum rasmi.sayang sebab ada sign vivy..ahaha

Sembonia leather in red..ada 20% diskaun kat sogo time tu..so net dalam rm400++


Both beg ni adalah jenis boleh shoulder carry dan cross body..memang pattern yang disukai sangatla..heheh..boleh sumbat BANYAKKKK barang..hihi

Dulu-dulu iols pakai henbeg tahap beli Tesco or pasar je..takpernah teringin henbeg mahal sebab tau tak berapa mampu dan dah set otak henbeg camne mahal pun fungsi dia tetap sama..tapi makin meningkat usia makin terasa teringin plak nak pakai beg mahal sikit..so eyeing on those affordable henbeg laa..syukur merasa gak..bukan perlekeh segala henbeg sebelum ye..tidak sama sekali..tapi entah camne nak explain entah..emm..lantakkan!

Alhamdulillah..tq Allah..

Dapat gak merasa pakai benda-benda gini di usia 30tahun..
Orang kata wanita tu stabil kehidupan di usia 31..so soon..insyaAllah..
Semua atas izin-Nya 😊

Ok dah stop beli henbeg..
Hye twin stroller #wavinghand

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...