i apprEciatE u!!! ;)

Monday, February 16, 2015

short update

Reactions: 
Oh..hye hello blog!
Well..i know that my blog was nothing to everyone..so i just have to say hello to my dearest blog..love u blog!muahaha..

Updating blog was even cool now..since i have my plenty time n enough materials to update..
Senang sangat dah..update guna henpon time tak boleh lena lagi ka..tengah tunggu husband kat lobby opis ka..tengah tunggu tukang masak kat kedai goreng nasik weols ka (rajin kan saya?) 😉
Henpon dah dapat yang canggih..easy pizzy sangat dh nak update blog..laju n canggih n mabeles..kat rumah pun husband dah masukkan wifi..so what else should i ask for?Alhamdulillah..tq Allah..tq suami 😄


Ok..dah nak tido..capek ni..siang tadi ada majlis aqiqah Nurin Farhana my lovely niece..
Kadang saya pun tak faham dengan diri sendiri..buat kerja tak seberapa..penat dia over ya amat..taktaula tak faham betul ke buat-buat tak faham.. #petandatua



Ok..di sudahi dengan muka poyo 3beranak..
Tapi yang paling poyo haruslah ibu sebab beria sengih anak muka terpaksa je..muahaha






Blur sebab tak dapat kerjasama 😅

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...