i apprEciatE u!!! ;)

Friday, March 6, 2015

Nurul Jannah Alisya dah setahun tapi kenapa ibu masih buncit?

Reactions: 
Salam..

Seperti tajuk.. Jannah dah genap setahun hari ni 06.03.2015..
Last year time-time gini ibu keseorangan bertemankan room mate indian dengan anaknya sebab anak ibu; Jannah kat wad B3..

This year plak time ni Jannah kat dalam buai tanpa ada sekelumit rasa merajuk atau jauh hati bahawasanya tiada birthday treat untuknya..hikhok..papa masih di ofis..mencari rezeki untuk anak bini..moga peroleh keberkatan..aminnn

Kakak Qisya ada melepek atas katil..tadi tido sat.pastu merengek terkejut kot sebab takde sape teman tido..ibu time ginila ada masa kemas apa yang patut..duk vacum hall..pastu kutip sarung sofa yang dah buruk cendaru tu pi basuh..pastu settle air panas refill masuk flusk..pastu datang sindrom ketagih ngadap henpon.. #keburukanteknologi herghhhh!!!

Okla..main point nak sampaikan berita bahawa hari ni anakanda kedua ku dah genap setahun ikut kalendar omputih..kalendar islam dah setahun lebih dahla usia dia..

As usual..ibu senantiasa doakan yang baik-baik untuk anak ibu..insyaAllah kejayaan dunia akhirat yang kita perlukan...aminnn

Nah banje sket gambar yang dah di collage semalam dan di post di ig dan fb..



Happy birthday kesayanganku 💋💋


Beserta caption dan komen dari ig


No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...