i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, September 29, 2011

hatyai : 16-17/01/2010

Reactions: 
susulan dari penyeludupan gambar di fb mama ;)
hehe

trip ke Hatyai adalah dianjurkan oleh Sport Club opis lama saya..POC
dari Jumaat (15/01/2010) malam pukul 1pagi kot (iaitu bersamaan 16/01/2010)
15/01/2010 itu adalah tarikh terakhir saya berkhidmat di POC
(ehem-ehem, tindakan berani mati 19/01/2010 saya dah start kerja kat KAC tau..key el okeh, key el..hehe)

masa ni saya kurus sangat..so tak payah nak komen la eh..
hari-hari sajiannya adalah neslo (mak buat..hehe) satu bekas air..itu aje k!! ko mampu?hiew hiew hiew

sebenanye banyak gambar yang diambil..tapi taktaula nape mama upload ini jek
sayang plak takde gambar dalam tut tut untuk disajikan di sini  (=__~")
ohye, mama n ashu ikut serta rombongan ini

saya tak bape nak ingat sangat saye ditempatkan sebilik dengan sape..rasanya Wadah kot..
dan langsung tak ingat nama Hotel yang didiami.. *banyak makan semut..ke[?]*

apa yang saya ingat..saya enjoy!!hehe

ini adalah salah satu shopping complex yang kami pergi
*manyak susah wooo mau communicate sama itu promoter*
 banyak gakla kitorang borong barang (walopun duit tak banyak..kahkah)
antaranya baju-baju green world ini
RM5 je kot sehelai..
ini saya ingat..hakhakhak
serabut tul wayar-wayar dorang
*senang kene litar pintas*
hehe..AMPUN!!

best gakla trip ni..1st time pergi obershe (oversea) tau..walopun dekat je Thai tuu..hehe

okla,nx time update lagi entry cuti-cuti ni..BEST!!



No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...