i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, December 15, 2011

nuffnang award

Reactions: 
ye, saya dapat invitation dari nuffnang untuk blogger award tu
date: 16/12/2011 (esok!)
jemputan adalah disebabkan entry ini

mesti korang ingat yang gambar baju-baju di atas untuk dipakai masa nuffnang award tu kan?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
em...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
jawapannya...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TIDAK!




gila ko i nak pegi ngan keadaan sarat begini [sarat ke?]
then kat KL plak tu even dia..n dengar cite kat ZOUK plak tu..mamposs!
pastu plak invitation adalah untuk 1person only..hukhuk
saya dahla tak kenal sesape yang lain..
tau kakjem ada pegi, ceera pun, mak kasihs pun ada pegi..

tapi


tapi


mana saya kenal dorang..saya plak kat penang skang..
adalah mustahil.

oklah, sekian.

kalo saya pegi pun, mesti orang gelakkan saya pakai cenggitu..hakhakhak..

p/s:gambo kat atas tu adalah sebab order yang baru saya buat..maxi dress (itu je yang meyakinkan saya tentang kelabuhan dress berkenaan..)
dengan cardigan yang terlampau banyak choices..tak reti nak pilih..last-last amek yang tu..wakaka

mOOd: tak sabau!!  ^_______~



psssttttt: nuffnang, janganlah serik jemput i tauww...i excited sesangat dapat kol dari uols hari tu ;) nx time okhey!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...