i apprEciatE u!!! ;)

Friday, December 30, 2011

prosperity lagiiiiii !!!!!

Reactions: 
waaaaaaaaaa...
baru semalam duk gebang pasai prosperity set ni..
tengok-tengok balik keje semalam dapat makan lagi uuu!!

semua sebab encik asben yang ajak
(dia terliur sebab bace blog ahkak tauuww)
ehem-ehem..pasni kalo saye nak makan pape, just buat entry kat blog jela..ahak-ahakss

kitorang makan kat kompleks Bukit Jambul
(sebab asben nak ushar-ushar flash baru untuk c600D dia :p)
tapi saye malas ikut bontot dia pi belek flash semua tu, so kami buat haluan masing-masing

dia gi cari flash

saye gi cari tudung untuk pakai esok (Syuhada's wedding ceremony laaa)
dapatla cilok satu selendang pepel (auuww..tetibe gedix nak pakai selendang), brooch besau yang DIY-type, ngan selipar nipis melayang satu

kesimpulannya, saya lagi untung sebab saya dapat barang saya nak..tapi asben tak dapat
(dia dah jumpa barang dia, tapi saya tak kasi beli..wakakaka..mahal sangat kot, awak tu dah nak dapat baby, so better berjimat!!)
ohye, ini ada info sket yang saya tau, so moleklah kiranya saya share ngan kengkawan kat sini..
compare Canon dengan Nikon (dslr), in terms of harga kamera, memang lebih kurang jek, tapi tang accessory, contohnya lens or what so eva, Nikon mahal lagi..so orang pakai Nikon ni memang banyak duit..hikhikhik
ini yang saya tau la..kalo salah tolong le betulkan ye..hehe
dan ini pun asben yang citer, dia tau sebab kawan-kawan dia cakap
tapi mungkin jugak ada kelebihan-kelebihan  tang kualiti gambar..itu saye tak tahu  +_______________+

p/s: balik keje straight je gi BJ, takde bawak kamera pun, so pakai henpon asben jek

2 comments:

Nens Collection said...

ooo..sy dpt new info..tq dear..
emm..beli canon pon dh okey kan..;)

nalsweet said...

hehe..tp itu secara general laa..spesifik i donno la.. ;)

dats y kite tengok ramai lg org pakai canon compared to nikon..

pastu tang kaler, nikon lg cantik kot..tp org kedai kata, canon more real..

tepuk dada tanye selera k dear ;)

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...