i apprEciatE u!!! ;)

Saturday, December 31, 2011

taman tasik taiping

Reactions: 
 sape orang tepeng tapi tak penah datang taman tasik??
sila angkat tangan dan duk tepi jauh-jauh sket..hehe

sape datang tepeng, maila taman tasik ni sebab cantikkk wooo..ahaks

pis pis kacang pis..ehehe
posing-posing di Taman Tasik Taiping ni dah lama dah..
17/12/2011 kot
sesaje pusing situ sebab asben mau tangkap testing-testing kamera (buhsannn)

kitorang pusing adala dalam 3x pusing kot..nak cari tempat paling best dan parking..
saye dah tahap bosan n ajak asben balik je..kendian asben plak marah (tegur je kot?)
yela..dia semangat nak snap, tapi bini tak support..huhu
then ai merajuk..uhuk uhuk (muntah hijau..hahaha)

kitorang balik tepeng sebab nak buat pelamin kot..alih-alih nak pusing lake garden plak..ai runsing tahuk?hikhikhik
ohye, nanti saye story-story psl pelamin ngan hantaran tu tau..auuuwww

nak tengok muke merajuk?hikss

nah

*

*

*

ececeh..takmoh tengok kamera la konon :p
pastu asben plak merajuk..hahaha
terpakse la kamek pujuk..drama plak kat lake garden..haha
slamber je ignore adik ipor yg ikut serta..kahkahkah

ok. masa ni dah ok

kengkonon nak buat iklan TAKNAK MEROKOK tu..tapi macam hampeh plak gayanya :p

mak buyung..heh


wahwahwah..kengkonon merajuk sangat tadi :p
inila photographer kami..kesian, masa kat luar terlupa nak snap gambo dia
terpakse snap otw nak balik  +___+

lake garden ni memang cantik..banyak lagi ceruk or sudut yang cantik..tapi saya dah malas nak berjalan..almaklum dah pukul6 lebih dah..padahal belum solat lagi..

masa kami datang ni, ramai buat photoshoot kawen gak..outdoor
kami dulu pun buat outdoor kat sini..

macam-macam gelagat ada tau..
tapi yang kami nak kongsikan kat sini adalah aksi photographer terHEBAKKKK!!

*

*

*

*

*

haha..nampak tak mamat tengah meniarap tu?hahahaha
hover tauuww..hasil tak cantik taktaula nak kata apaa
akhir sekali..terima lah gambar cute dari pompuan-pompuan  yang cute

*

*

*

cute kan kami??ahaksss

1 comment:

Nens Collection said...

aduss..hahahaha..
nk golek tgk cameraman amek gambar pengantin tu..hehehe

p/s: comel moms to be ngajokk..hehe

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...