i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, January 4, 2012

aliff najmi ke sekolah!!

Reactions: 
somel je pak ustad muka nerd gi skolah..hikhikhik
gambo budak lain sengaja i blurkan..sebab yang penting adalah my nephew! muhammad aliff najmi ;)

umi kasik mms tadi..dia excited nak share gambo budak ni on his 1st day at school..actually umi, aritu i dah mintak gambar kat ashu, untuk yang hari sabtu lepas dia ada orientasi tuu..tapi ashu tak snap pongg +____+

he looks so stunning!! hikhik.. macam tak percaya je anak buah i dah skolah uuu..kesian, mesti nanti cepat letih sebab pagi sekolah agama rakyat, petang sekolah kebangsaan biasa plak..

dulu tadika pun macam kesian sebab banyak homework..ini lagi banyak la kot..

tapi budak ni sangat macho okhey..dia boleh sound umi dia, suh umi balik jaga adik tak payah tunggu dia..hikss..love u lah along..sangat independent!!!

mood: rindu alifffffff!!!!!!!!!!!!!!!

1 comment:

Nens Collection said...

ololo..baiknye muka die..hehe..
be a gud boy aliff..blajar rerajin!

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...