i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, January 5, 2012

saje nak tunjuk TUDUNG BAWAL DUA TONA yang dipakai ;)

Reactions: 
ada member bagitau yang Datin NorJuma kiter pun ada jual gak tudung bawal dua tona ni..
tapi dia jual sangat murah lagi kot (eh, memang murah)
then i try google, dan ternyatalah..memang murah gilak k
(sesape yang nak pakai tudung ni gak tapi rase saya jual mahal melampau, boleh la beli dengan dia..takpe, akak tak sentap u olss..eheh)
tapi besela, selebriti punye barang, harussssla meletop macam pisang goreng panasss!!
nak-nak plak murah kan..cumanya u ols bley dapat ke tak order tu saya tak jamin la k  ^____~
mungkin Juma ni dapat dari supplier pun murah kot..tu yang dia boleh jual murah
takpela..rezeki dia..
eh, btw, ni link fb Juma (klik je)

saya still jual Tudung Bawal Dua Tona ni..sesape berminat, bolehla kontek saya di:

dua kaler je dalam gambar ni..coklat dan purple..dua-dua pun saya jahit manik..ehehe

1 comment:

Nens Collection said...

ooo..norjuma punyer..yela laki die tokey balak @ org kaya..dapek ler murah..hehe

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...