i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, January 5, 2012

gambar yang membuatkan i MENYAMPAH

Reactions: 
for those yang tak kenal i or my family, mesti ingat yang MENYAMPAH tu macam disgusting sangat la kannn..
walhalnya, dalam bahasa anak-anak Pak Alwi & Puan Badar ni, menyampah itu adalah sesuatu yang mulia bila ditujukan kepada objek-objek or subjek-subjek yang comel..
sebagai contoh..
MENYAMPAH tengok pakaian baby yang sungguh somel!
isk!! tak ke sesuai sangat letak MENYAMPAH itu?hikss
macam dia jadi dabel cute..ahaks
tapi kalo dah menyampah tengok pe'el orang tua gatai tak tentu hala tu memang menyampah macam sampah la kan.. tddmka%##!

ok dah..harap intro korang paham la ye
btw, dua-tiga hari lepas. mama ada hantar mms kat saya
gambar yang mengundang rasa MENYAMPAH tauww
dia hantar gambar 2orang budak ni

*


*


*


*


*


*



MENYAMPAH satu
MENYAMPAH dua

MENYAMPAH tiga 
ohye..harap anda faham dengan mukadimah tadi
saya MENYAMPAH untuk perkara-perkara comel.
untuk contoh di atas..MEYAMPAH itu hanya ditujukan kepada kid ataupun toddler sahaja.
diulangi
hanya ditujukan kepada kid ataupun toddler sahaja.
yang selain dari itu langsung TIDAK!!
ashu...i MELUAT..hahahahaha
(asek-asek gambar dia ada..ceh!!)

1 comment:

Nens Collection said...

menyampah = geram comel + jeles xde skali kt situ..hehe

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...