i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, September 5, 2012

5th checkup

Reactions: 
sebenarnye..Qisya dah pun 5bulan last week (27/8/2012)
tapi dah nurse set date 5/9/2012 untuk checkup 5bulan dia..redho sajek..hihi
kali ni ibu sorang jek bawak dia..
sebelum ni untuk checkup 1&2bulan adalah bersama opah.
3rd & 4th checkup bersama papa..
tapi atas sebab tertentu..ibu sorang je kali ni..
mencabar hokey!
sebab Qisya kalo nak mengamuk susah nak tolak ansur dah.
bagi mandi pagi dia no hal..tapi salu after an hour bangun pagi..dia akan mengantuk balik.
haiyooo..seksa! dia boleh je tido memana..tapi nak dukung dia dalam keadaan tido..capek!
pastu masa kat rumah bagi mandi tu pampers dia clear..tak ber-ber pun.
sekali dia nak melepas kak klinik rupanya..isk!

okla..layan gambar cukupla.
1st time ibu bawak Qisya berdua je tau..

lepas hantar Qisya ke nursery tadi saye terus balik..sebab prosedur opis ni..after 2hours tak settle urusan..considered as half day leave..
sangatla tak sompek..tadi plak klinik adalah penuh ngan nurse pelatih..al-lembapan sketla urusan..
patient plak berjuta..okeh..ini tipu..hihi

kesimpulannya:
berat Qisya: 7.4kg
tinggi : 66cm (sedikit konpius..last month tinggi 6.7cm..acaner tu??)


p/s: kalo korang nak beli cardigan..jangan malu..saya stil jual..klik saje!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...