i apprEciatE u!!! ;)

Monday, December 31, 2012

babai 2012, hai 2013

Reactions: 
Assalamualaikum..

macam biasa, nak buat summary 2012..tapi dalam waktu yg pendek..apa yg ingat jela eh..hihi.
2012 bagi saye, terlampau banyak pengalaman kot..antaranya pengalaman melahirkan zuriat..alhamdulillah..ok, meh buat point-point jela eh..jom!

  • melahirkan Nurul Qisya Damia binti Mohd Faizal pada 27/03/2012 (biggest achievement)
  • dapat beli mesin jahit yang diidam-idam kan ;)
  • dapat anak buah perempuan, anak amcik (my brader) pada 08/11/2012
  • bercuti?dekat-dekat tu adala..setakat gi Padang Besar, stay kat Changlun dan gi Alor Setar masa lepas lawat anak kawan
  • dapat BE..seronok sangat walopun tak banyak
  • yang tak best - beban kerja makin banyak. semakin rasa tak syok dan rasa macammmmmmmmmm.....[?]

sebenarnya tak banyak pun peristiwa 2012..tapi yang buat rasa macam banyak adalah disebabkan point no.1 dan last tu..

sebab dah ada anak, so every step towards a journey being a mother is making me feel like 1001 experience encountered.

penyejuk hati ;)



lebiu so much dear!


bubuy 2012! haihai2013

dis gonna be my last entry for 2012..so tatatititutu

3 comments:

Nens Collection said...

ololo..qisya comel..sama muka la akak n qisya..super cute!

nens pon biasa2 je kak thun 2012..
harapan thun 2013 lebih manis,bahagia dan diberi ketabahan yg tggi dlm hidup...nens pon doakan yg terbaik buat akak jugak

hepi nu year kak!

Wan Afzan said...

Comel qisya!!

nalsweet said...

hepi new year dear neni ;) moga kita bertambah sukses untuk 2013

wan afzan: tq auntie ♥ ♥ ♥

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...