i apprEciatE u!!! ;)

Friday, January 25, 2013

Qisya dan kehidupan..ambooii tajukkk

Reactions: 
Assalamualaikum wbt.

maaf ye wahai blog..mak encik kebizian tahap max..hihi

ni pun nak update sikit jek..
hari ni masuk opis lambat sikit..lebih kurang jam 9.30pagi.
pergi bawak si kecik Qisya untuk checkup 10bulan.

okla..kita update pasal dia jela k (memang banyak citer pasal dia pun kat blog ni kan)..hihi
berat terkini: 9.7kg
tinggi: 76cm

ok tu je..sekian..
sediah sangat kan?dah lama tak update sekali update sangat la ciput..hihihi.
banyak nak dicerita..tapi kesempatan yang takde.
next time hokeh (macamla ada orang kesah citer ko..kihkihkih)

disudahi dengan gambar Nurul Qisya Damia

gambar tadi ;) kat klinik

nama saya NURUL QISYA DAMIA

bergambar bersama Dato' Lee Chong Wei

gambar semalam..Qisya nak gi tengok kakak abang yang ebrtilawah di surau..papa bawak ;)


OHYE!
jangan ingat saya stop jual VCOA tu tau..perniagaan adalah berjalan seperti biasa..
Alhamdulillah, tQ kepasa yang sudi beli dengan saya

harga adalah sama untuk yang beli online dengan saya atau nak saya COD (sekitar Penang saje).
tetap RM40 sekotak..tapi untuk yang kena pos-pos ni kena + caj pos la kan..hehe
Barang elok..insya'Allah semua pun berminat..aminnnn..

eh, pada korang yang nak tengok testimonial..boleh KLIK SINI (untuk blog) dan KLIK SINI (untuk fb) (info dari sepet;my dealer)

1 comment:

Nens Collection said...

x pasan ade n3 di hari mggu ni..hehe..
x tahan qisha bergambar ng dato lee chong wei..hehe..qisha mest dh merangkak dengan jayanya kan..lg sebulan 2 berjalan la plak..mmg mak die slalu kene iring la nnt princess ni berjalan..hehe

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...