i apprEciatE u!!! ;)

Monday, January 7, 2013

Rezeki

Reactions: 
Assalamualaikum..

sedikit ralat sebab dah tiga hari tak hapdet..huhu

saya berazam untuk beristiqamah untuk pulun cari rezeki untuk tahun 2013 ni..harap-harap kudrat ni mampu tanggung la cita-cita ini ;)

tapi Alhamdulillah..tahun 2013 saya dimulakan dengan rezeki yang agak baik..
1st, sebab menemui satu PRODUK TERBAIKKKK!!! produk yang baik untuk KESIHATAN, KECANTIKAN, juga MEMBEKALKAN TENAGA untuk orang-orang yang cepat letih, macam saya..
check out the product HERE

boleh klik pic untuk keterangan lanjut


2nd, sebab saya dapat cek pertama dari nuffnang.. Alhamdulillah, syukur ku ke hadrat-Mu ya Allah!


.
maaf, amaun terpaksa di blur kan..amaun kecik saje..tapi tetap bersyukur #pencetussemangat

dan ini lah REZEKI yang TAK TERNILAI yang dikurniakan Allah SWT..syukur sangat-sangat!

sehingga berjumpa lagi ;)


3 comments:

Nens Collection said...

bestnyer kak tang cek tu..merasa jgak..hoho

nalsweet said...

ya ampun..cepat sungguh awak komen dik..hihi..td pagi ada baca awak punye entry hadiah besday tu..best tul banyak hadiah ;)

Nens Collection said...

akak!!!..sy lupa nak tag akak..boleh2! boleh join buat qisya..x di tag pon xpe..jom join..letak gambar qisya yg kiut miut tu..hehe

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...