i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, January 2, 2013

VCO Antioxidants By Treenea

Reactions: 
Assalamualikum wbt..
dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, saya rasmikan produk yang saya hebahkan sebelum ni *produk yang saya nak jual*

VCO Antioxidants By Treenea



produk yang bagus, sudah semestinya..
sesuai untuk semua lapisan umur..dari bayi hingga ke orang tua..

ok, meh nak share kebaikan produk ni dulu sebelum kita expose lagi mendalam

obviously taken from my dealer; si minah hijau --> sepet ;)

semua untuk kesihatan dalaman..
ketahuilah, kecantikan luaran sahaja tidak mencukupi..kang tengok muka putih takde jerawat semua, tapi rupa-rupanya ada sakit darah tinggi..ini contoh je tau, jangan maen tuduh yang saya buat statement orang kulit putih ada sakit tu pulak..
walo kita yang tak sakit lagi nipun digalakkan ambil supplement..yela, MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT..

ok, sekian dulu episod pertama #kisahseorangpeniagaVCOA..sambung next episod ok..
harap saya dapat beristiqamah..

sekian.

p/s: kalo korang sayang saya..please share about this to your fren (atleast)

1 comment:

Nens Collection said...

softgel ke pil kak?..
brapa harga die tuuu..hehe

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...