i apprEciatE u!!! ;)

Friday, February 8, 2013

suamiku cayang!

Reactions: 
eceh tajukkkkkkkkk..hihi

Assalamualaikum..
tetiba perasaan macam nak dedicated special entry for my BIG BOSS ----> encik SUAMI ;)
*main reason=semalam tertinggi suara..ihik ihik*

papa, i am SO SORRYYYY tau..tapi semalam ibu dah salam tangan kan..hehe
ibu kan lembik..tak macam papa..hero sejati..
lately memang capek sket..nak-nak plak papa ada training je..
balik dengan si buah hati kecik yang taknak ditinggalkan sorang..asyik nak melekat je ngan ibu..semua tu terkumpul-kumpul menjadi satu..tu yang ibu capek sangatttt..walhal nye papa rilex jek..hari-hari pun nampak bersemangat..betul-betul ada kuasa super hero..hihi
ada ambil supplement ke papa?eh, lupa..kan papa makan VCOA..ahaks!

eh..pada sesape yang tetiba terbaca entry ni *sedar diri blog takde reader..hihihi*
jangan plak fikir macam saya n suami bergaduh n tak bertgeur sapa plak tau..
dah salam-salam pun..dan hasben pun ok jek..dia maintain jek..

walopun semalam dia sampai rumah dah jam 11malam lebih dah..dia gak yang gi sidai kain (@____@)
sebab tu la bini dia rasa bersalah dan terasa nak buat entry ni..hihi

sambil-sambil tu letak jela entry CELEBRATE BESDAY DIA 11 JANUARY yang lepas eh..
besday sama akak SITI NURHALIZA kitew..euwww..jeles! ;)

saya takde pun sambut n spend mahal-mahal untuk besday dia..lagi plak besday awal tahun..musim closing..padan mukala..kihkih
kenkonon nak buat DIY BIRTHDAY CARD..tapi nan-ado jugakla jawabnya..

hadiah pun tak surprise sebab memang bawak dia gi beli sendiri 1-2weeks before his besday..
tak romantik langsung! ahahaha
sebab hadiah saya bagi adalah 4helai baju..kang beli salah saiz or salah design kang dia tak berkenan terus macam tak best kan..hehe
saya bagi baju kemeja kerja 2helai dan tshirt berkolar 2helai..jadi la..cara orang tak banyak duit..hehe

then besday dia Jumaat, so malam tu ada la buat seprais kek besday sket..
plan lari sket sebab dia yang sampai rumah dulu..nak taknak masa saya sampai saye letakkan je kek kat ampai baju luar rumah dulu..then masa dia sembahyang maghrib, saya bawak sikecik gi amek kek dan buh lilin..elok dia sudah sembahyang tutup lampu rumah sambil bawak kek ada lilin..hehehe..
terkujat jugakla si suami tengok isteri sambil dukung anak tangan kiri, bawak kek tangan kanan..sambil nyanyi-nyanyi hepi besday dengan nada perasan Yuna..
yang si anak mata tak lepas tengok kek..mungkin kek kelihatan menggoda pada dia..hihi
dia apa pun dia nampak sedap +______+

pastu siap-siap gi makan luar pulak..
makan western kat kedai murah...waahhhh, kenkonon nak kelainan la..makan WESTERN tapi kat kedai tepi jalan jek..wakaka..betapa senang nak dapat makanan spesial sekarang..tapi tahap kedai tepi jalan jela..kihkih

okla..sikit-sikit story jadila kan..tayang gambar plak
dan SELAMAT TAHUN BARU CINA ye korang *tetiba*

si besday boy..si suami ter-chenta!ahaks! bersama salah satu kemeja besday gift ;)

the cake..before dipotong..tunggu dia sudah solat

the WESTERN food..ececeh..nak gak mention western..haha

the papa n the Qisya

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...