i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, May 21, 2013

baju raya nak SEDONDON please!!

Reactions: 
Assalamualaikum..

korang dah ada baju raya?
ke awal lagi eh nak sembang pasal baju raya?ihik-ihik..

tahun ni macam menggedik plak rasa sebab excited fikir baju raya..
nak sedondon..and kalau baoleh plain kaler..
imagined kebaya for me n Qisya..hiks!
mungkin gatai terlebih sebab anak dah dapat lesen P berjalan..
Alhamdulillah..
walo Qisya takde cutting *macamla mak dia ada :p* tapi still mahukan kebaya for her!
duk terbayang kecomelan budak pakai kebaya..ahaks!

any idea where to find these matchy-matchy kebaya?
ofkos for her papa - baju melayu lah kan..
nak yang CANTIK dan MURAH..haha..ada ke?

colour? ofkos nak sama!
tapi colour ape nak yang tu tak decide lagi..
last time hasben rikues kaler SKY BLUE or HIJAU PUCUK PISANG..
tapi recently dia kata takmau baju baru plak..
pakai mana ada katanya..mungkin sebab susah hati fikir duit banyak nak keluar for new house tu..ahahaha
takpe darling..rezeki Allah sentiasa ada..insyaAllah..





pic: credit to google!

p/s: nak beli online? kind-of-serik la..hmm..will see

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...