i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, May 22, 2013

tudung nikah

Reactions: 
tudung nikah adik saya hari tu (dipakai 12/4/2013) adalah exclusively handmade by me!
teruja nak share kat blog (walopun lambat)
walhal masa sendiri nikah tu pun memang tudung buat sendiri gak..cuma tak bape excited sebab tak bape puas hati..hihi
tapi yang adik saya ni saya suka sangat..sebab takde awning..
buat untuk pakai macam tudung bawal..
ada orang ingat itu tudung halfmoon..sebenarnye..saya sendiri pun taktau bentuk apa tudung tu..hahaha
yang penting bila dipusing di badan berbentuk seperti bulat cantikla..hihi

material tudung adalah kain baju nikah tu sendiri..
lebihan chiffon juga lace yang ada..
sebab tu lah saya taktau bentuk tudung tu sebenarnya
main ptoong je..potong potong, try sukatkan di badan dia..
tak ok, potong lagi adjust mana patut..hahaha
yes!secepat dan secincai itu..
tapi hasilnya..Alhamdulillah..

pastu saya buh manik-manik sikit..
sebab adik taknak crowded ngan manik..dia mahu se-simple mungkin..
so buat lah sikit-sikit je..





1 comment:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

salam perkenalan ya, jom join segmen ni

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/segmen-sebulan-berblog-by-shakira.html

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...