i apprEciatE u!!! ;)

Saturday, August 2, 2014

anak

Reactions: 
semua orang insyaAllah akan dapat nikmat bergelar ibu/bapa..
dengan izin Allah..

ada anak adalah satu perasaan yang sangat lah best!
perasaan yang wajib kau syukuri berkali-kali!

walau kau takde peluang ada anak sendiri ataupun anak kandung pun..
insyaAllah perasaan tu sama je kalau kau ikhlas terhadap anak-anak sekeliling kau..

tak kisahla anak saudara ke..anak kucing ke..anak murid kau ke..
waima anak tekak kau sendiri..
nikmat tetap sama!
wajib syukur sebelum nikmat tu Allah tarik balik..

walaupun anak yang dimaksudkan tak comel macam anak orang lain..
tak pandai macam anak orang lain..
tak mesra macam anak orang lain..
tak berfungsi macam anak orang lain..
sekurang-kurangnya kau dapat peluang ada anak!
Alhamdulillah.

yes, I am a mother, I have two biological daughter who Im proud tho..
and Im blessed even my daughter are not fulfilled your requirement.

dont be too suspicious..
cos im not gonna blame you on what are you talking..
its normal.
same like my feeling towards your words.
its normal!

please allow me to feel it!
same as I have to thank your words.

*can stop mumbling*

ya..mungkin semua dah jemu..mungkin..

Assalamualaikum wbt..

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...