i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, August 21, 2014

Bila anak tak sihat

Reactions: 
Assalamualaikum wbt..

hari ni 21/8/2014 kames, saya kerja macam biasa. *ewaahhh..mukadimah dah macam tulis diari sendiri baca*
tapi jap, memang blog ni pun tahap sendiri baca jekot..muahahaha

jap lagi 5.15pm sharp saya akan pecut balik..
mandi-mandi..buat final touch untuk persiapan percutian ni, baru boleh pergi jemput anak-anak kat rumah baby sitter..
sebab kalau ambik dorang dulu baru balik rumah alamatnya matlamat kami laki bini untuk segera bergerak/bertolak dari rumah tu tak tercapai la..
penpaham jela..anak-anak kecik kan susah sket..plan nak keluar pukul10pagi, pukul8 dah kena ready segla benda dah..hihi

Qisya adalah tidak sihat..
memula Isnin hari tu dia dah start bersin-bersin selsema.
ingatkan sekejapan jela..rupanya drag until malam tadi (Rabu) siap pakej batuk-batuk lagi..haishhh
dugaan betul sebab esok dah nak ke Sabah..

nak tambah dramatik semalam petang dia terkepit kaki ke pintu plak..
nak sangat main tutup-tutup pintu walaupun dah dilarang..
belah bawah pintu kan ada gap sikit..so terkepitla kaki kecik dia tu sebab duk main tolaktolak pintu acah nak tutup sebab ibu duk luar duk angkut segala pempes yang dibeli dari kereta masuk rumah..
hai la anak..
menangis terus la dia..
ibu dah letak barang pun terus la check tengok keadaan..aiyooo..berdarah keh kaki dia
keliling kuku jari manis berdarah..
tsk. tsk.

Hopefully all going well this trip..
Ya Allah, permudahkanlah urusan kami..

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...