i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, December 23, 2015

3rd Pregnancy

Reactions: 
Assalamualaikum wbt.

Lamanya tak taip...haishhh
Rindu nak taip..rindu nak bw..
Tapi memacam kekangan plak sekarang..

Sekarang ni kat Ofis pun kebizian melampau je..
busy perkara sendiri takpe jugak..ni busy helping others tasks..
Bukan mengungkit..tapi busy la nak habaq..
ececehhhh

Padahal macam tak logik..
Duk kata sekarang makin busy tapi sekarang plak la bulih taip entry..
Muahahahaha

Sebenarnya..MENGANTUKkkkkkk
Dari duk tersengguk-sengguk..baikla buat entry
Password pun hampir-hampir lupa tadi..
Kehkehkeh..

Ohye..Berkenaan tajuk..
YES..IM CARRYING ANOTHER BABY NOW..
and maybe the last baby would be laaaa..huhuhu
Almaklum..czer kan..
macam sedih..harap Allah izinkan for another baby..
Sebab  saya sangat mengharapkan baby boy..
kali ni pun nampaknya gegirl..
Bukan nak kata girl tak best ke apa..
Cuma teringin satu anak lelaki yang boleh mengimamkan sembahyang jenazah kita nanti..
Teringin nak bagi kawan ke surau untuk suami..
Allahuakbar..hanya mak-mak je faham perasaan tu..


tapi apa-apa pun saya bersyukur sangat Allah bagi gak peluang mengandung dan menjadi ibu..
Alhamdulillah..

Tq Allah!!!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...