i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, December 7, 2011

pemberitahuan [sticky post]

Reactions: 
penting!!!!!

susulan dari entry ini, apa-apa pertanyaan, pemberitahuan, pengorderan, atau apa-apa sahaja helah anda untuk menghubungi saya, sila terjah ke akaun email baru saya iaitu:


masih mengekalkan nalsweet..tapi bukan yahoo.com dah..tapi ymail.com (baru je create)

ini adalah kerana email saya walopun dah boleh dibuka (reset old password) tapi still tak berfungsi dengan jayanya..

harap kerjasama anda untuk tidak menggunakan email nalsweet@yahoo.com untuk tempoh yang sehingga diberitahu..

sedih tak terkata sebab fesbuk juga tak dapat dibuka buat sementara waktu..begitu juga gmail..brengset punya hackers!!!

entry disudahi dengan keGONJENGan nephews terchenta!! ewahh


sorang dah nak darjah1 (auw..anak buah i dah besar u!!!)
dan sorang yang kekeliruan identiti....kah[?]

























4 comments:

::Wardatul Shauqah:: said...

huhu..saya punye emel pun mslh...
ata emel ntah pape kt org len..sdgkan bkn sy yg ata...
bala btol lar...:(

s h e d O t said...

wardatul: kalo macam tu KITA SERUPAAAA..

susah la bila email jadi cenggini ;'(

hamzah ian said...

keciknya darjah satu

s h e d O t said...

kecik ke?tapi tul kot kecik..hehe

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...